Τετάρτη 22 Απριλίου 2015

2ο Χορωδιακό Φεστιβάλ Σαμοθράκης

Η Περιφερειακή Ενότητα Έβρου, με την επιστημονική υποστήριξη της Περιφερειακής Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης και τη συνεργασία του Δήμου Σαμοθράκης και του Συλλόγου φίλων μουσικής «Αρμονίας Γέννεσις» διοργανώνουν το 2ο Χορωδιακό Φεστιβάλ Σαμοθράκης υπό τον τίτλο «Τραγουδώντας με τα φτερά της Νίκης».

Το Φεστιβάλ θα πραγματοποιηθεί στη Σαμοθράκη, στις 23, 24 και 25 Απριλίου 2015,
στο Φιδέλειο Πνευματικό Κέντρο και στην αίθουσα εκδηλώσεων Γυμνασίου – Λυκείου Σαμοθράκης. Συμμετέχουν η χορωδία Ι.Ν. Αγίων Κυρίλλου & Μεθοδίου Θεσσαλονίκης, το Σύνολο Ευρωπαϊκής Χορωδίας του Μουσικού Σχολείου Κομοτηνής, η Χορωδία του Μουσικού Σχολείου Καβάλας, το Μουσικό Σχολείο Σερρών και η παιδική χορωδία Σαμοθράκης.

Στο πλαίσιο του Φεστιβάλ θα πραγματοποιηθούν μουσικά εργαστήρια – σεμινάρια από τον Αντώνη Κοντογεωργίου, καταξιωμένο μαέστρο και για πολλά χρόνια διευθυντή της χορωδίας της ΕΡΤ, και θα δοθούν συναυλίες από την Μαρία-Έμμα Μελιγκοπούλου, διδάσκουσα στο Ιόνιο Πανεπιστήμιο και στο Α.Π.Θ. με την πολυβραβευμένη Μεικτή Χορωδία Ι.Ν. Αγίων Κυρίλλου & Μεθοδίου Θεσσαλονίκης. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

pdf

Πίσω στην κορυφή της σελίδας

Grab this Widget