Δευτέρα 18 Μαΐου 2015

Η προσπάθεια συνεχίζεται από την Επιτροπή Περιβάλλοντος δίνοντας το καλύτερο παράδειγμα!


Χθες 17/5/2015 η Επιτροπή Περιβάλλοντος του Δήμου Σαμοθράκης , συγκεντρωθήκαμε από τις 9:00 το πρωί στο χώρο του δημοτικού κάμπινγκ Πλατιά και με πολύ ενέργεια, πείσμα και όρεξη, καταβάλαμε μια υπεράνθρωπη προσπάθεια να μαζέψουμε τα σκουπίδια που είχαν συγκεντρωθεί στο χώρο. 
Αρωγός σ' όλη αυτή την προσπάθεια, ήταν ο αντιδήμαρχος του νησιού, κύριος Νίκος Γαλατούμος, που η συμβολή του ήταν καθοριστική, στην ολοκλήρωση αυτής της προσπάθειας, εκτελώντας χρέη οδηγού απορριμματοφόρου. 


Στη δράση, έδωσαν το παρόν αρκετοί συμπολίτες μας, που τους ευχαριστούμε θερμά. Συμμετείχαν επίσης, τρεις τουρίστες γερμανικής και γαλλικής καταγωγής, που έδωσαν το καλό παράδειγμα και έναν ευρωπαϊκό αέρα σ' όλο αυτό το εγχείρημα. 

Μέσα σε τρεις ώρες, αφού οργώσαμε απ' άκρη σ' άκρη όλο το κάμπινγκ καταφέραμε να γεμίσουμε κατά καμλιού, το μεγάλο όχημα χωρητικότητας 15 κυβικών μέτρων. Ορισμένοι από μας έκαναν και μια βουτιά στις πεντακάθαρες πλέον ακτές μας, παίρνοντας το βάπτισμα του πυρός για την έναρξη της καλοκαιρινής σεζόν. 

Ξαποστάσαμε το μεσημέρι στο καφενείο στα Θέρμα, όπου δίπλα στο υδροθεραπευτήριο συνεχίζονται οι εργασίες για την ενεργειακή και ποιοτική αναβάθμισή του. 

Η προσπάθεια συνεχίζεται το Σάββατο που μας έρχεται 23/5 στη Καμαριώτισσα και ώρα 8:00 το πρωί στη στάση. Να είστε όλοι εκεί, και ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ να έχουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

pdf

Πίσω στην κορυφή της σελίδας

Grab this Widget