Κυριακή 24 Μαΐου 2015

Μόνο συγχαρητήρια ταιριάζουν σ' αυτά τα παιδιά !




Δεν αισθάνομαι πως το μεγάλο στοίχημα της Καμαριώτισσας το κερδίσαμε σήμερα. Αν κι έγινε πάρα πολύ καλή δουλειά, γεμίσαμε δυο απορριμματοφόρα το μεγάλο, και το μεγαλύτερο, με πάνω από 15 κυβικά μέτρα σκουπιδιών, χάρη στην πολύτιμη βοήθεια του στρατού, του ναυτικού και της πυροσβεστικής υπηρεσίας, ωστόσο η απουσία των κατοίκων της Καμαριώτισσας και των επαγγελματιών ήταν ιδιαίτερα αισθητή.
 Από τις οκτώ η ώρα το πρωί υπήρξε μια έντονη κινητικότητα των οχημάτων του δήμου με συντονιστή τον αντιδήμαρχο κ. Νίκο Γαλατούμο ο οποίος υπερέβη εαυτόν και ήταν για άλλη μια φορά και ήταν στο πλευρό μας, με ουσιαστική συμβολή, ωστόσο πολλοί από τους κατοίκους του νησιού προτίμησαν να κοιτάνε την κολοσσιαία αυτή προσπάθεια από τα αναπαυτικά καθίσματα των καφενείων και των καφετεριών, πίνοντας αμέριμνοι τον καφέ τους, καλλιεργώντας, εν έτη 2015, την λογική της καμήλας, που κοιτάει την καμπούρα της άλλης αλλά όχι τη δική της.
Σ' όλο αυτό το εγχείρημα οι Σαμοθρακίτες ήμασταν μετρημένοι στα δάχτυλα του ενός χεριού. Θέλω να ευχαριστήσω θερμά όσους συμμετείχαν σ' αυτή τη προσπάθεια, τον διοικητή του στρατού, του ναυτικού και της πυροσβεστικής για το τεράστιο εθελοντικό δυναμικό που μας απέστειλαν αλλά και για τη συνεργασία που είχαμε. Τους χορηγούς μας : τα σούπερ μάρκετ του κ. Παπανικολάου για τους 60 χυμούς, και τον κ. Σαλαμανή για τα γάντια. Πάνω απ όλα θέλω να ευχαριστήσω εσάς, που βρεθήκατε σήμερα μαζί μας και αφιερώσατε ώρες από τον χρόνο σας για ένα σκοπό που πάει το νησί μας δυο βήτα μπροστά, στον 21 αιώνα μακριά από παλιές και απαρχαιωμένες αντιλήψεις. Ας προσπαθήσουμε να διατηρήσουμε τη ΣΑΜΟΘΡΑΚΗ μας καθαρή, είναι δείγμα πολιτισμού.
Η προσπάθεια συνεχίζεται... μέχρι να γίνει συνείδηση όλων μας.
Eπιτροπή Περιβάλλοντος


Τα παιδιά έπιασαν κυριολεκτικά μέσα στα σκ...ά! Δεν μου έκανε καθόλου εντύπωση όταν με ρώτησαν που είναι οι υπόλοιποι εθελοντές γιατί τους είχαν πει πριν ξεκινήσουν πως θα έχει πολλούς εθελοντές κατοίκους του νησιού. Όσο τους είδαν αυτοί άλλο τόσο τους είδα κι εγώ. Προσωπικά ντραπηκα που περιμένουμε να μας μαζέψουν τα σκουπίδια ξένοι. Περίμενα να δω επαγγελματιες της Καμαριωτισσας να έρθουν μαζί μας να βοηθήσουν. Κάποιοι μας κοροιδεψαν κιόλας που μαζεύαμε μπροστά από τα παρτέρια τους. Μεγάλο ευχαριστώ στην χορηγία του ΣΟΎΠΕΡ ΜΆΡΚΕΤ ΤΟΥ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΆΟΥ ΓΙΑ ΤΟΥΣ 60 ΧΥΜΟΎΣ που δώσαμε στα παιδιά από τον στρατό. Επίσης ευχαριστούμε το ΣΟΎΠΕΡ ΜΆΡΚΕΤ ΤΟΥ ΣΑΛΑΜΑΝΗ που διέθεσε καλής ποιότητας γάντια για όλους και το ΚΑΦΈ ΥΔΡΙΑ που επίσης μας πρόσφερε γάντια! Ευχαριστούμε ακόμη τον Κώστα Μανιωτη και τον Μιχάλη Γληνια για τα πολλά τσουβάλια. Επίσης να πούμε πως εκεί ήταν και ο Κώστας Συκας αλλά και ο Νίκος Κουτσουρης που είναι υπάλληλοι του Δήμου.
Επιτροπή Τουρισμού


















Samothrakisnea
Και τώρα ήσυχοι που άλλοι μάζεψαν τα σκουπίδια μας μπορούμε να συνεχίσουμε να κάνουμε κριτική για το αν αυτοί που δουλεύουν και κάνουν πράξη τα λόγια, δουλεύουν καλά!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

pdf

Πίσω στην κορυφή της σελίδας

Grab this Widget