Πέμπτη, 28 Μαΐου 2015

ΗΜΕΡΙΔΑ ΤΟΠΙΚΩΝ ΔΡΑΣΕΩΝ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΝΙΣΧΥΣΗΣ ΤΗΣ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ ΣΕ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΕΣ ΜΟΡΦΕΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΔΙΑΣΥΝΔΕΣΗ ΜΕ ΤΑ ΤΟΠΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

Ο Δήμος Σαμοθράκης σας προσκαλεί σε

Ημερίδα Ενημέρωσης την Παρασκευή 29 Μαΐου 2015 και ώρα 10.00πμ
στο ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ του Δήμου Σαμοθράκης
για το έργο “ΔΙΚΤΥΟ ΤΟΠΙΚΩΝ ΔΡΑΣΕΩΝ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΝΙΣΧΥΣΗΣ ΤΗΣ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ ΣΕ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΕΣ ΜΟΡΦΕΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΔΙΑΣΥΝΔΕΣΗ ΜΕ ΤΑ ΤΟΠΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ"
Σκοπός της ημερίδας είναι η ενημέρωση των ωφελουμένων και των φορέων του νησιού για τους στόχους και το περιεχόμενο του έργου που υλοποιείται στο πλαίσιο της δράσης “Τοπικά σχέδια για την απασχόληση ΤΟΠΣΑ προσαρμοσμένα στις ανάγκες των τοπικών αγορών εργασίας”. Στα πλαίσια το έργου έχει υλοποιηθεί σεμινάριο ΄΄ΣΥΝΟΔΟΙ ΕΠΙΣΚΕΠΤΩΝ ΠΕΡΙΠΑΤΗΤΙΚΩΝ ΔΙΑΔΡΟΜΩΝ'' στο οποίο έχουν εκπαιδευτεί 13 άτομα στη Σαμοθράκη. Στόχος της εκδήλωσης είναι η διασύνδεση των ωφελουμένων με δυνητικούς φορείς απασχόλησης και ο προσανατολισμός στους στην απασχόληση.
Το έργο υλοποιείται στους Δήμους: Αλεξανδρούπολης, Διδυμοτείχου, Ορεστιάδας, Σουφλίου και Σαμοθράκης αποσκοπεί στην προώθηση της απασχόλησης ανέργων μέσα από μια ευρεία συνεργασία των τοπικών φορέων.

Ο Δήμαρχος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

pdf

Πίσω στην κορυφή της σελίδας

Grab this Widget