Κυριακή 3 Μαΐου 2015

Ανακύκλωση στην ΠΡΑΞΗ - Επιτροπή περιβάλλοντος Δήμου Σαμοθράκης

Σήμερα 3/5/2015 κάνουμε την ανακύκλωση πράξη, μέσα σε δύο μόνο ώρες καταφέραμε να ξεχωρίσουμε ένα φορτηγό ανακυκλώσιμα υλικά που ήταν ατάκτως πεταμένα και θαμμένα μέσα σε τόνους κλαδιών και σορούς σκουπιδιών στα παλιά σφαγεία στ' Αλώνια. 
Δίπλα στις αποθήκες του δήμου έχει δημιουργηθεί μια άτυπη χωματερή το άκρον άωτον της ασκήμιας ο παράδεισος των μικροβίων. Η εικόνα αυτή πρέπει ν' αλλάξει. 
Πολύτιμη ήταν η συμβολή του κ. Κώστα Συκά, οδηγού του οχήματος ανακύκλωσης, ο οποίος εθελοντικά έφερε το όχημα στο χώρο και βοήθησε σημαντικά στην όλη διαδικασία. Τον ευχαριστούμε πολύ κι ελπίζουμε ν' αποτελέσει παράδειγμα προς μίμηση για όποιον είναι κατ' ελάχιστο ευαίσθητος σε περιβαλλοντικά θέματα. 
ΘΕΛΟΥΜΕ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ. 

Θέλουμε μια Σαμοθράκη ΚΑΘΑΡΗ όπως της αξίζει. 

Καθαρίστε την Γειτονιά σας, είναι δείγμα πολιτισμού αλλά και αγάπης για τον τόπο. 
Μην ρυπαίνετε, Ανακυκλώστε. 
Η ανακύκλωση μόνο οφέλη έχει για όλους μας. Κερδίζουμε σε χρήμα , ομορφιά και ποιότητα ζωής. 
Τη Κυριακή που μας έρχεται συνάντηση στη Χώρα στο σταθμό των λεωφορείων στις 10:00 το πρωί. Να είστε όλοι εκεί.




2 σχόλια:

  1. Μπράβο στη νέα δημοτική αρχή και ειδικότερα σ' αυτά τα παιδιά που κάνουν πράξη τα λόγια και μας δείχνουν τον δρόμο για ένα καλύτερο αύριο! Χαλάνε βέβαια λίγο την πιάτσα αλλά καιρός ήταν! Συγχαρητήρια πολλά και την επόμενη φορά ας ελπίσουμε ότι θα είσαστε περισσότεροι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αφήσανε την βόλεψή τους, αφήσανε τις καφεδάρες τους, αφήσανε την κριτική κατα μέρους , έβαλαν τα ρούχα της δουλειας και φόρεσαν τα... γυαλιά σε πολλούς.Μπράβο καπιοι θέλουν να προσφέρουν και το δείχνουν με πράξεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

pdf

Πίσω στην κορυφή της σελίδας

Grab this Widget