Κυριακή 17 Μαΐου 2015

Improv Summercamp Σαμοθράκη 2015

2η Θερινή κατασκήνωση Improv (θεατρικών κωμικών αυτοσχεδιασμών) στην Σαμοθράκη! 18 με 25 Ιουλίου. Τμήματα αρχαρίων και προχωρημένων. Δηλώστε συμμετοχή μέχρι τέλη Ιουνίου. 
  
ΓΕΝΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟ SUMMERCAMP
 
Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, οργανώνεται το θερινό σχολείο κωμικού θεατρικού αυτοσχεδιασμού στη Σαμοθράκη. Μια εβδομάδα αφιερωμένη στον αυτοσχεδιασμό και την κωμωδία.
 
Προσκαλούμε στη Σαμοθράκη όποιον θέλει να δοκιμάσει να αυτοσχεδιάσει και δεν έχει καμία εμπειρία απολύτως αλλά και αυτοσχεδιαστές ή ηθοποιούς που θέλουν να δοκιμάσουν κι αυτό το είδος κωμωδίας.
 
Στόχος του θερινού σχολείου είναι να φέρει σε επαφή αυτοσχεδιαστές από όλη την Ελλάδα, να προκαλέσει το ενδιαφέρον νέων ατόμων αλλά και να ακονίσει το μυαλό και το σώμα παλαιότερων αυτοσχεδιαστών.

 Πληροφορίες συμμετοχής
 
Ποιο είναι το κόστος;
 
Το κόστος για τη συμμετοχή στο θερινό σχολείο ανέρχεται στα 90 ευρώ. Το κόστος αφορά όλο το πρόγραμμα μαθημάτων του σεμιναρίου. Αυτή η τιμή δεν περιλαμβάνει την τιμή της διαμονής.
 
Ποιοι μπορούν να συμμετάσχουν;
 
Μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή αρχάριοι, με ελάχιστη ή και μηδενική εμπειρία στον αυτοσχεδιασμό αλλά και άτομα που έχουν εμπειρία και θέλουν να περάσουν μια εβδομάδα γεμάτη αυτοσχεδιασμό μακριά από τις σκοτούρες της καθημερινότητας (χριστέ μου πόσο λογοτεχνία δημοτικού).
  
Πρόγραμμα
 
Kατά την διάρκεια του σεμιναρίου θα πραγματοποιηθούν ξεχωριστά μαθήματα στα δύο τμήματα, αρχαρίων και προχωρημένων. Τα μαθήματα είναι απογευματινά - βραδινά και διαρκούν 5 ώρες. Κάθε τμήμα θα παρακολουθήσει 6 μαθήματα σε 7 μέρες, καθώς την μέρα που θα δώσει παράσταση θα έχει την μέρα ελεύθερη. (Παρασκευή 24 για τους αρχάριους, και Σάββατο 25 για τους προχωρημένους). Παρακολούθηση μέρος του σεμιναρίου δεν γίνεται δεκτή.
Η ύλη που θα διδαχθεί θα αποσταλεί στους συμμετέχοντες πριν την έναρξη των σεμιναρίων.
 
Που δηλώνω συμμετοχή;
Τηλεφωνικά στα παρακάτω νούμερα ή ηλεκτρονικά με μέηλ στη διεύθυνση improsummercamp@gmail.com με θέμα “Δήλωση Συμμετοχής” ένα σύντομο βιογραφικό και το ονοματεπώνυμό σας.
Τηλέφωνα Επικοινωνίας
6944 25 62 73 (Στέλιος)
6987 39 13 43 (Παναγιώτης)
Διδάσκοντες
 
Μανιτάκης Βαγγέλης
 
Βικτωρία Παπαμιχαήλ 
Η Βικτωρία Παπαμιχαήλ από το 2003-2013 υπήρξε μέλος της ομάδας “Ελληνικό Playback Θέατρο”- της πρώτης πιστοποιημένης ομάδας Playback στην Ελλάδα από το International Playback Theater Network (IPTN). Το 2013 ίδρυσε με τη Μαρίνα Δερματά και τη Λία Ζωγράφου, την ομάδα “RU” (αυτοσχεδιαστικό θέατρο Playback). Ασχολείται με το σωματικό θέατρο (physical theatre, με τον John Britton) και την εφαρμογή της yoga στην σκηνική παρουσία.
 
Ασχολείται με το improv από το 2010, το stand up comedy από το 2001 και την κωμωδία από τότε που του είπαν ότι το χιούμορ αρέσει στα κορίτσια. Διδάσκει improv σε τμήματα σε Ξάνθη και Αλεξανδρούπολη και με σεμινάρια στην Β. Ελλάδα γενικότερα. Με τους μαθητές των τμημάτων παρουσιάζουν παραστάσεις αυτοσχεδιασμού από το 2013. Με τον Στέλιο Ανατολίτη λειτουργούν ομάδες αυτοσχεδιασμού και διοργανώνουν το improv summercamp.
 
Στέλιος Ανατολίτης
Ασχολείται με τον αυτοσχεδιασμό από το 2010 και με το Stand Up Comedy από το 2012.
Ίδρυσε με τον Γιώργο Βαβούρα την αυτοσχεδιαστική ομάδα IMPRO (2012). 
Το 2013 ξεκίνησε να διδάσκει Ιmprov στη Θεσσαλονίκη και το 2014 εδραιώθηκε ένα μόνιμο τμήμα και διδάσκει επικουρικά σε Ξάνθη και Αλεξανδρούπολη. Συμμετέχει και οργανώνει την ομάδα αυτοσχεδιασμού Φελιζόλ στην Θεσσαλονίκη. Η συνεργασία με τον Παναγιώτη Κούδα συνεχίζεται και στο Improv Summer Camp της Σαμοθράκης.
 Πότε και που γίνεται το σαμμερ καμπ;
Στη Σαμοθράκη, ημέρα άφιξης Σάββατο 18 Ιουλίου 2015, ημέρα αναχώρησης Κυριακή 26 Ιουλίου 2015. Για την μετάβαση στην Σαμοθράκη, υπάρχει ένα πλοίο ΜΟΝΟ από αλεξανδρούπολη. Σε περίπτωση που έρχεστε απο μακριά, ή για πρώτη φορά θα σας αποστείλουμε όλες τις σχετικές πληροφορίες για την μετακίνηση σας.
 
Πόσο κοστίζει η συμμετοχή;
90 ευρώ. Τα είπαμε και πιο πάνω.
 
Θα πρέπει να αγοράσω σκηνή;
Ναί! Ή να δανειστείτε μια απο κάποιον φίλο σας.
Αυτό που θα πρέπει να αγοράσετε σίγουρα είναι ένας υπνόσακος. 
Και ρακέτες.
Αν δεν έχετε αγοράσει ρακέτες να πάρετε τώρα. 
Κι ένα τάβλι. 
Και φραπέ. 
Αρκετό φραπέ.
Πλάκα κάνουμε, μην πάρετε ρακέτες, οι παραλίες της Σαμοθράκης έχουν πέτρα, δεν μπορείς να παίξεις.
 
Είμαι αναγκασμένος να μείνω σε σκηνή;
Όχι. Μπορείτε να μείνετε όπου θέλετε.
Ενημερώνουμε ότι η έκπτωση που δίνεται στους συμμετέχοντες για τη διαμονή ισχύει μόνο για το κάμπινγκ.
Οι συμμετέχοντες που θα επιλέξουν να μείνουν αλλού οφείλουν να είναι τυπικοί στα ραντεβού της ομάδας τους, και όλοι να βρίσκονται στον χώρο του μαθήματος 16,5 λεπτά πριν την έναρξη.
 Τι θα χρειαστώ;
Θα αποσταλλεί αναλυτική λίστα σε κάθε ενδιαφερόμενο που θα δηλώσει συμμετοχή και δεν έχει κάνει ξανά camping.
 
1. Πληροφορίες σχετικά με το κάμπινγκ
2. Aντικείμενα και ρουχισμό που πρέπει να έχει μαζί του (σχετικό με τα μαθήματα πάντα)
3. Προτεινόμενο εξοπλισμό 
4. Εκτιμώμενο συνολικό κόστος
 
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

pdf

Πίσω στην κορυφή της σελίδας

Grab this Widget