Πέμπτη, 11 Ιουνίου 2015

Η ΕΡΤ επιστρέφει- Γιορτή Αγώνα και Νίκης στην ΕΡΑ Ορεστιάδας

Το ραδιοφωνικό και τηλεοπτικό σήμα της ΕΡΤ επιστρέφει στις 6 το πρωί της Πέμπτης, 11 Ιουνίου 2015, δύο χρόνια ακριβώς μετά το πραξικοπηματικό «μαύρο».
Οι εργαζόμενοι της Ε. ΡΑ Ορεστιάδας, όπως και δεκάδες σε όλοι την Ελλάδα, δε νομιμοποίησαν ποτέ το πραξικόπημα αυτό, αλλά, αντίθετα, αγωνίστηκαν για την ανατροπή του.
Για δύο ολόκληρα χρόνια, η Ε. ΡΑ Ορεστιάδας από τους 101 των fm συνέχισε σε καθημερινή βάση να παράγει πρόγραμμα, να αναδεικνύει θέματα και προβλήματα της «χειμαζόμενης» κοινωνίας, να δίνει βήμα λόγου και διαλόγου στην τοπική κοινωνία, τους φορείς, τις συλλογικότητες, τις πρωτοβουλίες, να αποδεικνύει πως ήταν- είναι- και θα παραμείνει “η φωνή της κοινωνίας”.
Για δύο ολόκληρα χρόνια η «αλληλεγγύη» και η στήριξη στον αγώνα των εργαζομένων της ΕΡΤ έδινε δύναμη, κουράγιο και αντοχές για να συνεχίσουν να βαδίζουν προς τη νίκη.
Με αφορμή την επάνοδο του «χαμένου σήματος» της ΕΡΤ και τη συμπλήρωση δύο χρόνων επίμονου και επίπονου αγώνα, που συνοδεύτηκε και από ανθρώπινες απώλειες που δεν ξεχνούμε, η ΕΡΑ Ορεστιάδας διοργανώνει τη «Γιορτή του Αγώνα και της Νίκης», το βράδυ της Πέμπτης, 11 Ιουνίου 2015, από τις 8.00 μ.μ, στο προαύλιο του ραδιοφωνικού σταθμού.
Θα εμφανιστούν οι:
- Ηχόχρωμα (Δημοσθένης Αρχοντούλης, Μαρίνα Τιμτσένκο, Λίτσα Γκιντίδου)
- Bad Bourbon
- Double Trouble
- Salmalik
- Ειρήνη Νικολάου, Γιώργος Τσομπανίδης (κιθάρα, μπουζούκι)


Ο μόνος χαμένος αγώνας είναι αυτός που δε δόθηκε ποτέ

Νικήσαμε, συνεχίζουμε

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

pdf

Πίσω στην κορυφή της σελίδας

Grab this Widget