Παρασκευή 26 Ιουνίου 2015

Αλλαγές στο ωράριο λειτουργίας των καταστημάτων στην Αλεξανδρούπολη Αλλαγές στο ωράριο λειτουργίας των καταστημάτων στην Αλεξανδρούπολη

Ομόφωνα δεκτό έκανε το Περιφερειακό Συμβούλιο ΑΜΘ το αίτημα του Εμπορικού Συλλόγου Αλεξανδρούπολης για διαφοροποίηση του ωραρίου λειτουργίας των καταστημάτων στο κέντρο της πόλης, από 1 Ιουλίου ως και 14 Αυγούστου.
Συγκεκριμένα, τα μαγαζιά στην «καρδιά» της Αλεξανδρούπολης από την ερχόμενη εβδομάδα θα ανοίγουν κάθε Τρίτη, Πέμπτη και Παρασκευή απόγευμα στις 7 και θα κλείνουν στις 10, αντί για το ωράριο 6 με 9 που ίσχυε ως σήμερα.
Η ανάγκη αυτή προέκυψε μετά τη διαπίστωση των εμπόρων ότι κατά τους θερινούς μήνες, κάτοικοι, αλλά και επισκέπτες, λόγω της ζέστης και της θάλασσας, επιλέγουν να βγουν στα καταστήματα μετά τις 7 – 8 το απόγευμα. Έτσι, αποφασίστηκε να υπάρξει μία μικρή προσαρμογή στο ωράριο, η οποία θα συνοδευτεί με την αντίστοιχη αύξηση που προβλέπει ο νόμος στα ημερομίσθια των υπαλλήλων. Άλλωστε, για τον σκοπό αυτό, ο Εμπορικός Σύλλογος έχει ζητήσει και την ενεργοποίηση του Σωματος Επιθεώρησης Εργασίας, για τη διενέργεια σχετικών ελέγχων.
http://ithraki.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

pdf

Πίσω στην κορυφή της σελίδας

Grab this Widget