Πέμπτη 13 Μαρτίου 2014

Τρεις οι υποψήφιοι Δήμαρχοι Σαμοθράκης

Τρεις είναι οι συνδυασμοί που θα διεκδικήσουν την ψήφο των πολιτών στις εκλογές του Μαΐου στη Σαμοθράκη με επικεφαλής τον Παναγιώτη Ατζανό, τη Χρύσα Αντωνάκη και τον Θανάση Βίτσα.


Ο Παναγιώτης Ατζανός θα διεκδικήσει για δεύτερη φορά το δημαρχιακό θώκο ως επικεφαλής του συνδυασμού "Νίκη της Σαμοθράκης".  Με σύνθημα  "Ανάπτυξη με εξωστρέφεια" και εφόδια την όρεξη και τις νέες ιδέες  θα αγωνιστεί με τους συνεργάτες και υποψηφίους του συνδυασμού του για ένα καλύτερο μέλλον για τον τόπο του.

Η άλλη υποψηφιότητα είναι γυναικεία. Η Χρύσα Αντωνάκη, υποψήφια δήμαρχος για δεύτερη φορά θα διεκδικήσει την ψήφο των πολιτών με το συνδυασμό "Αναγέννηση της Σαμοθράκης" με σύνθημα "Και ξέρουμε και θέλουμε και μπορούμε να προχωρήσουμε την αναπτυξιακή πορεία του νησιού και τα επενδυτικά έργα. Να βελτιωσουμε την καθημερινότητα των πολιτών και να βγάλουμε το νησί και το δήμο από τη δύσκολη οικονομική κατάσταση".

Ο Θανάσης Βίτσας μόλις πριν λίγες ημέρες ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του. Έχει διατελέσει Αντιδήμαρχος Σαμοθράκης με την παράταξη του νυν Δημάρχου Γιώργου Χανού. Τις προσεχείς ημέρες αναμένεται να ανακοινώσει το όνομα του συνδυασμού του οποίου θα ηγείται Αναφορικά με τη  διεκδίκηση του δήμου σημειώνει: "Μαζί μας ενεργοποιούνται για πρώτη φορά άνθρωποι με γνώσεις και πολιτική σκέψη έτοιμοι να προσφέρουν στο νησί μας, δουλεύοντας με μια νέα νοοτροπία σεβόμενοι το παρελθόν σχεδιάζουμε όλοι μαζί το μέλλον."
e-evros.gr

14 σχόλια:

  1. ΞΕΝΟΦΩΝ ΚΑΤΣΙΚΙΑΣ13 Μαρτίου, 2014 17:57

    ΡΕ ΣΥ ΜΠΟΥΜΠΟΥΛΊΝΑ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΡΕ ΛΕΒΕΝΤΕΣ ΑΦΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΚΆΛΟ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ ΘΑ ΑΓΩΝΙΣΤΕΊΤΕ ΚΑΝΤΕ ΕΝΑ ΨΗΦΟΔΈΛΤΙΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΑΛΛΊΤΕΡΟΥΣ ΣΑΣ ΣΥΜΒΟΎΛΟΥΣ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΠΑΡΕΙ ΤΟΥΣ ΠΙΟ ΠΟΛΛΟΥΣ ΣΤΑΥΡΟΥΣ ΑΣ ΓΙΝΕΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ Ο ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΙ Ο ΤΡΙΤΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ....ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟ ΝΑ ΧΑΘΟΥΝ ΠΕΝΤΕ ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΑ ΕΝΑ ΕΓΩΙΣΜΌ.....ΔΕΝ ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ ΤΙΠΟΤΑ ΆΛΛΟ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΊΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ ΚΑΤ ΑΛΦΑΒΙΤΙΚΗ ΣΕΙΡΑ ΑΝΤΩΝΑΚΗ ,ΑΤΖΑΝΟ,ΒΙΤΣΑ,ΚΑΙ ΑΣ ΒΑΛΩ ΚΑΙ ΕΝΑ ΤΕΤΑΡΤΟ ....ΤΗΝ ΣΑΜΟΘΡΑΚΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ερώτηση προς τον κο.Βίτσα :Τι θα κάνετε αγαπητέ Αθανάσιε μόλις τα βρείτε σκούρα εάν εκλεγείτε Δήμαρχος ....θα το βάλετε στα πόδια με την ουρά στα σκέλια όπως πράξατε ως αντιδήμαρχος ...ερώτηση κάνω αλλά δεν περιμένω απάντηση....Καλή τύχη στην Σαμοθράκη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αγαπητέ ερωτών, ο κ. Βίτσας έχει απαντήσει πολλές φορές ήδη αυτήν την ερώτηση και η επιμονή σε αυτήν μόνο εκ του πονηρού θα μπορούσε να είναι και να προέρχεται από αυτούς που δεν έχουν ουσιαστικά κάτι να άσχημο πολιτικά να προσάψουν στον κύριο Βίτσα. Και τώρα στην ουσία. Αν αγαπητέ ερωτών το να παραιτηθείς επειδή σου ζητήθηκε να κάνεις "εκπτώσεις" στο ήθος σου και σε αυτά που πιστεύεις, δηλαδή να συμβιβαστείς, είναι δειλία τότε τα συμπεράσματα τα αφήνω στους αναγνώστες....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Κάποιοι μάλλον φοβούνται πολύ την υποψηφιότητα του κ. Βίτσα γιατί αλλιώς δεν εξηγείται η εμμονή να εστιάζουν μόνο σ' αυτόν, οι συμμαχίες και οι συμφωνίες κάτω απ' το τραπέζι,δεν εξηγούνται πιέσεις που ασκούνται σε υποψηφίους και μη και δεν εξηγείται πως λίγες μόνο μέρες πριν γίνει γνωστή η υποψηφιότητά του γιατί κάποιοι επέμεναν και πίεζαν να μάθουν για το τι θα έκανε τελικά!
    Όλα αυτά κι άλλα πολλά που γίνονται σίγουρα δεν είναι τυχαία!
    Επίσης φανερό είναι ότι δεν φοβούνται μόνο τον κ.Βίτσα αλλά και τους ανθρώπους που τον στηρίζουν και που είναι μαζί του σ' αυτή την προσπάθεια και θέλουν με κάθε τρόπο να τους πλήξουν!
    Ας συνεχίσουν είναι σε καλό δρόμο, τους ευχαριστούμε γιατί έτσι φαίνεται ακόμα πιο έντονα η διαφορά κι αυτή είναι μεγάλη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τωρα αν αυτά που λες τα ενοεις τοτε πρεπει να σου εξηγησει κοποιος τι είναι ασυναρτησίες ενα το κρατουμενο!και δευτερο μην τονιζεται πολύ τα ατομα που τον στηριζουν γιατι σαν απερχομενο δημοτικο συμβουλιο είναι αποτυχημένοι χωρις εργο.Και ποιος ξεχναει το ρεζιλι με το καραβι που θα μας βαζανε?

      Διαγραφή
  5. Ο Βίτσας είναι ο μακιγιαρισμένος Χανός! Τους δουλεύει όλους ο νυν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Όταν ανώνυμε σου ζητάνε να κάνεις "εκπτώσεις" στο ήθος σου και σε αυτά που πιστεύεις, δηλαδή να συμβιβαστείς τότε βγαίνεις αντρίκια και λες τα πράγματα με το όνομα τους όχι στις παρέες και στα καφενεία ...εγώ δεν θυμάμαι να έγινε αυτό ανοιχτά και επισήμως από τον αγαπητό κατά τα άλλα Θανάση ..εκτός εάν υπάρχει κάπου καταγεγραμμένο και μου διαφεύγει όποτε περιμένω την ανάρτηση για να μάθω εγώ και οι υπόλοιποι γιατί το μόνο που θυμούμαστε όλοι είναι φήμες και κουτσομπολιά ... Δεν λέω πάρα πολύ καλό παιδί ο Θανάσης άλλα αυτό δυστυχώς δεν είναι αρκετό για να διοικήσει έναν δήμο με τόσα προβλήματα σαν της Σαμοθράκης μάλιστα δεν ξέρω εάν κάποιος μπορεί τελικά .Η μόνη που πρέπει να φοβάται από τις υποψηφιότητες είναι οι η ίδια η Σαμοθράκη ,που ενώ έπρεπε να είναι ένας παράδεισος για τους κατοίκους της φρόντισαν αυτοί που κυβερνούσαν εναλλάξ τόσες δεκαετίες να την χαντακώσουν .Αυτός είναι ο φόβος μας για ακομη μια φορά ,υπάρχει κάποιος που έχει την δύναμη τις γνώσεις και τον τρόπο να βάλει το νησί μας στην θέση που του αρμόζει ή θα τρέχουμε σε κάνα δυο χρόνια παρακαλώντας να μας κολλήσουν στην Αλεξανδρούπολη .Ερωτώ ο μααβουυς ;;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Το αν κάποιος είναι "μαρκαρισμένος" Χανός τότε σίγουρα αυτός είναι κάποιος άλλος εκ των τριών υποψηφίων. Να σου θυμίσω μόνο την κόντρα που είχαν πριν τις προηγούμενες εκλογές και τώρα σε κάθε ευκαιρία μνημονεύει τον κ. Χανό όπου σταθεί και όπου βρεθεί.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αφού ζήτησε δημόσια "συγνώμη"!
      Το παιδί έκανε ένα, δύο ,τρία ...κλπ λάθη!
      Δεν πειράζει που κατηγορούσε τον Χανό και τους συνεργάτες του "λαμόγια", "κλέφτες", "ανίκανους", "άχρηστους"... (είναι μακρύς ο κατάλογος)!
      Αφού ζήτησε "συγνώμη", δεν πειράζει λάθος έκανε τότε!
      Τώρα όμως ε, κατάλαβε την αξία του Χανού!!!
      Ή μήπως όχι αλλά προσέχει για να έχει???
      Ευτυχώς που δεν έχουμε όλοι μας προβλήματα μνήμης και θυμόμαστε πολύ καλά όχι μόνο την προηγούμενη εκλογική διαδικασία αλλά ακόμα και τις προπροηγούμενες και την συμμαχία του με τον Πετρούδα!
      Δεν έχουμε ξεχάσει και δεν θα τρελαθούμε ομαδικά επειδή κάποιοι το θέλουν, ήμαρτον πια!

      Διαγραφή
  8. ΞΕΝΟΦΩΝ ΚΑΤΣΙΚΙΑΣ14 Μαρτίου, 2014 19:04

    https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10151942511987051&set=a.10151018885117051.429986.50566582050&type=1&theater

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Προς Ανώνυμος13 Μαρτίου, 2014
    Λες προς εμένα :Και τώρα στην ουσία. Αν αγαπητέ ερωτών το να παραιτηθείς επειδή σου ζητήθηκε να κάνεις "εκπτώσεις" στο ήθος σου και σε αυτά που πιστεύεις, δηλαδή να συμβιβαστείς, είναι δειλία τότε τα συμπεράσματα τα αφήνω στους αναγνώστες....
    Δηλαδή αγαπητέ άγνωστε με αυτήν σας την τοποθέτηση είναι σαν να μας λέτε ότι οι υπόλοιποι δημοτικοί σύμβουλοι που παρέμειναν με τον κύριο Χανό έκαναν εκπτώσεις στο ήθος τους και αυτά που πιστεύουν δεν είναι ταυτόσημα με του Αθανασίου και συμβιβάστηκαν με την διαπλοκή ...έχω περιέργεια να δω πόσοι από αυτούς στηρίζουν και θα είναι υποψήφιοι με τον κ. Βίτσα .Τα συμπεράσματα τα αφήνω στους αναγνώστες .....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ρε παιδιά της πιάτσας πείτε αν ξέρετε τι γίνεται με τους συνδιασμούς, από ότι βλέπω πρέπει να γίνονται πολλές ζυμώσεις και πολλά μαγειρέματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

pdf

Πίσω στην κορυφή της σελίδας

Grab this Widget