Τετάρτη 16 Απριλίου 2014

ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ "ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΤΗΣ ΣΑΜΟΘΡΑΚΗΣ"

«Αναγέννηση της Σαμοθράκης»
Χρύσα Μόραλη – Αντωνάκη, Υποψήφια Δήμαρχος Σαμοθράκης

Διακήρυξη - πρόσκληση προς τους Σαμοθρακίτες


Αποτελεί κοινή διαπίστωση πως σήμερα η κοινωνία ασφυκτιά και το αμφιλεγόμενο πολιτικό περιβάλλον δεν ανταποκρίνεται στις ανάγκες του τόπου μας. Η Σαμοθράκη βρίσκεται αντιμέτωπη με πολύ δυσμενείς καταστάσεις τις οποίες οι κάτοικοί της βιώνουν και έχουν κάθε δίκιο να είναι απογοητευμένοι και αγανακτισμένοι.

Οι μεγάλες ευκαιρίες που ήρθαν στο νησί, μαζί με τους Πρωθυπουργούς και τους Υπουργούς που τις έφεραν, πέρασαν κι έφυγαν ανεκμετάλλευτες. Αεροδρόμιο, λιμάνι, αλιευτικό καταφύγιο, κέντρο υγείας, βιολογικός καθαρισμός και άλλα πολλά έργα υποδομής, ανακοινώθηκαν, χειροκροτήθηκαν και σχεδιάστηκαν, αλλά μέσα από την απραξία και την ανικανότητα, τέθηκαν στις καλένδες.
Η επικεφαλής του συνδυασμού «Αναγέννηση της Σαμοθράκης» και όλοι εμείς που συμμετέχουμε σε αυτόν, καταθέτουμε τη δική μας πρόταση και το όραμά μας, μακριά από προσωπικές φιλοδοξίες, συμφέροντα και πελατειακές σχέσεις, πρακτικές παλαιοκομματικές που συνέβαλαν τα μέγιστα στις καταστάσεις που ζούμε.
Στην παράταξή μας έχουν λόγο και ρόλο ΟΛΑ τα μέλη που την απαρτίζουν αλλά και κάθε πολίτης  που έχει άποψη για ό,τι συμβαίνει στο νησί μας και θέλει να συμμετέχει σε ό,τι αποφασίζεται για τη Σαμοθράκη.
Η παράταξή μας αφουγκράζεται τις απόψεις, διεκδικεί, συνεργάζεται και αγωνίζεται, με μοναδικό γνώμονα την ανάπτυξη της Σαμοθράκης και το συμφέρον του απλού Σαμοθρακίτη.
Είμαστε ένας συνδυασμός ανεξάρτητος, δημοκρατικός και ριζοσπαστικός. Μακριά από κομματικά χρίσματα. Το δικό μας κομματικό χρίσμα είναι το συμφέρον της Σαμοθράκης και η ανάπτυξη αυτής με κάθε τρόπο.
Δε θα ακούσετε από εμάς λόγια χωρίς περιεχόμενο, απλές διαπιστώσεις και κούφιες ιδέες. Οι προτάσεις μας είναι ρεαλιστικές και πρακτικές. Δεν είναι ψεύτικες υποσχέσεις και μη πραγματοποιήσιμα οράματα και έχουμε τη γνώση να τις πραγματοποιήσουμε. Η επικεφαλής του συνδυασμού μας και υποψήφια δήμαρχος Χρύσα Μόραλη - Αντωνάκη και όλοι οι άνθρωποι που στελεχώνουμε την «Αναγέννηση της Σαμοθράκης» δηλώνουμε πως θα αγωνιστούμε και θα εργαστούμε σκληρά για την ανάπτυξη και το συμφέρον του νησιού μας και των Σαμοθρακιτών. Σε αυτή μας την προσπάθεια θέλουμε μαζί μας όλους τους δημότες του νησιού, με τις προτάσεις τους, τις παρατηρήσεις τους και την κριτική τους.
Διεκδικούμε την ψήφο των Σαμοθρακιτών με σεβασμό, αίσθημα ευθύνης, φιλότιμο, γνώση και πίστη στις δυνατότητες όλων.
Οραματιζόμαστε και προτείνουμε ένα Δήμο ανεξάρτητο που παίρνει πρωτοβουλίες, ασκεί ορθές πολιτικές, προγραμματίζει σωστά, διεκδικεί χωρίς εκπτώσεις, δεν συναλλάσσεται, επιζητεί τη συμμετοχή του ενεργού πολίτη - δημότη και διαχειρίζεται ορθολογικά και με διαφάνεια κάθε οικονομικό πόρο.
Όλοι μαζί, για τον τόπο μας και τις μελλοντικές γενιές, πρέπει να φέρουμε τη Σαμοθράκη στη θέση που της αξίζει. Είναι η τελευταία μας ευκαιρία.
Δουλεύουμε για τη Σαμοθράκη, έχουμε τις λύσεις.
Δουλεύουμε για τη Σαμοθράκη, φέρνουμε τη μεγάλη αλλαγή.



Αναγέννηση της Σαμοθράκης
Υποψήφια Δήμαρχος Χρύσα Μόραλη – Αντωνάκη

Υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι

1.     ΑΠΟΤΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ
2.     ΒΡΑΧΙΩΛΙΑ ΕΥΔΟΚΙΑ
3.     ΓΕΡΟΝΙΚΟΛΑΚΗΣ ΑΝΕΣΤΗΣ
4.     ΓΛΗΝΙΑΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ του ΜΙΧΑΗΛ
5.     ΓΙΑΝΝΕΛΟΥ ΠΟΛΥΜΝΙΑ
6.     ΖΩΓΡΑΦΟΣ ΓΡΗΓΟΡΗΣ
7.     ΚΑΜΠΟΥΡΗ (ΞΕΝΙΩ) ΠΟΛΥΞΕΝΗ
8.     ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗ ΑΡΓΥΡΗ - ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ
9.     ΚΟΥΤΡΑΚΗ ΜΑΡΙΑ
10.    ΛΑΖΑΝΔΡΕΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
11.    ΜΑΝΩΛΟΥΔΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
12.    ΜΑΡΙΤΣΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
13.    ΜΑΡΜΑΡΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ του ΠΕΤΡΟΥ
14.    ΜΑΤΖΑΡΗΣ ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΣ
15.     ΜΑΤΣΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
16.     ΜΑΥΡΟΓΙΑΝΗΣ ΠΑΝΤΕΛΗΣ
17.     ΟΥΖΟΥΝΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
18.     ΠΑΠΑΓΡΗΓΟΡΙΟΥ ΤΑΣΟΣ
19.    ΣΤΑΦΥΛΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
20.    ΤΣΑΟΥΣΗ - ΠΑΠΑΪΩΑΝΝΟΥ ΑΜΑΛΙΑ
21.    ΦΩΤΕΙΝΟΥ ΣΑΡΑΝΤΟΣ
22.    ΧΑΡΑΝΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ
23.    ΨΟΥΝΗ ΔΕΣΠΟΙΝΑ

17 σχόλια:

  1. απ' τον Ίασμο γιατί μας το έκαναν αυτό?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Προς όσους επιλέξουν να ψηφίσουν κυρίως αυτόν τον συνδυασμό, με λύπη διαπιστώνω ότι στα 23 άτομα, τα αξιόλογα είναι μετά βίας 5 και πάρα πολύ νεολαία. Καλή και η νεολαία, δεν λέω αλλά για ποια νεολαία μιλάμε.....;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. πολύ εύστοχο σχόλιο ,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Κάποιους από την νεολαία που απαξιώνετε πλοιοκτήτριες εταιρείες τους εμπιστεύονται στους ωκεανούς ολόκληρα τάνκερ αξίας δισεκατομμυρίων. , για σας όμως ; ΝΤΡΟΠΉ ΣΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Εμεις απο τον ΙΑΣΜΟ εκτιμουμε και ξερουμε τις αξιες κοποιων προσωπων...Ηθελαν να προσφερουν στον τοπο τους δυστυχως για σας δεν αναγνωριζετε αξιες..εμεις την θελουμε!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Χρήστο ο καπετάνιος δεν πιστεύω να πηγαίνει στα νήπια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. από εμάς λύπη χρόνια και δεν την ξέρουμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΞΕΝΟΦΩΝΤΑΣ ΚΑΤΣΙΚΙΑΣ20 Απριλίου, 2014 21:51

    ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ Εύχομαι δε το άγιο φως τις ανάστασης του κυρίου μας να φωτίσει τον εγωισμό και το εγώ του κάθε αρχηγού των τριών παρατάξεων για τις δημοτικές εκλογές καθώς επίσης και των συμβούλων που τις απαρτίζουν έτσι ώστε να κάνουν έναν συνδυασμό για το καλό τις ΣΑΜΟΘΡΑΚΗ ΜΑΣ να φωτίσει τον κάθε Σαμοθρακιτη τις λίγες ημέρες που απομένουν να γυρίσουν τις πλάτες στους τρεις υποψηφίους στέλνοντας το μήνυμα για να τους αναγκάσουν να κάνουν και αυτοι την επανάσταση ενάντια στο σύστημα που μας θέλει χωρισμένους και διαλυμένους.Και μην μας πουν δεν προλαβαίνουν η οτι είναι αργά και κάτι τέτοια γιατί θα είναι η απόλυτη ψευτιά και υποκρισία καθώς επίσης και η καταδίκη του νησιού μας,Ας κρατήσουν αυτό ...οτι στο ματς μέχρι και το 90 λεπτό όλα παίζονται.......αρκεί να θέλουν να συμβάλουν για το καλό και για να μην τους βρίζει και τους τρεις ο λαός της Σαμοθράκης τα επόμενα πέντε χρόνια ανεξαρτήτως το ποιος θα βγει.Μα θα πουν οι δυο που δεν θα βγουν σε τι φταίμε εμείς ? ρίχνοντας την ευθύνη στους ψηφοφόρους σε όλους εμάς λέγοντας μας ας προσέχετε ποιον ψηφίσατε νομίζοντας οτι έχουν δίκιο..........και πολλά άλλα....μπλα μπλα .ΕΝΑ ΤΟΥΣ ΛΕΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΥΠΕΎΘΥΝΟΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΚΟ ΠΟΥ ΘΑ ΈΡΘΕΙ ΣΤΟ ΝΗΣΙ
    Αυτα τα λίγα λόγια με αγάπη χωρίς το παραμικρό για δικό μου συμφέρον.
    ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΞΕΝΟΦΩΝΤΑΣ ΚΑΤΣΙΚΙΑΣ20 Απριλίου, 2014 21:53

    ΠΑΡΑΚΑΛΏ ΤΟΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΉ ΝΑ ΤΟ ΑΝΕΒΆΣΕΙ ΑΝ ΤΟ ΘΕΩΡΕΊ ΑΠΑΡΑΊΤΗΤΟ ΚΑΙ ΩΣ ΑΡΘΡΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΞΕΝΟΦΩΝΤΑΣ ΚΑΤΣΙΚΙΑΣ21 Απριλίου, 2014 01:55

    ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΝΕΧΕΊΑ ΤΟΥ ΠΡΟΗΓΟΎΜΕΝΟΥ Θα ει θελα τυχόν αντιρρήσεις και απόψεις να καταγρφουν απο τους τρεις υποψηφίους και απο τυχόν υποψηφίους συμβούλους η και ψηφοφόρους για να απαντήσω σε όλους μόλις κλισουν οι συνδυασμοί .Την πραγματική Δημοκρατία για να την εκπρόσωπισεις η να την ακολουθήσεις θέλει τόλμη και θάρρος ......για να δω ........και να τις δουν και αυτοι που τυχόν συμφωνούν με τις απόψεις μου ....και για όσους δεν εκφραστούν που θα σημαίνει οτι με την κάθοδο και των τριών συνδυασμών συμφωνούν απο τώρα τους λέω να μην κάνουν κανένα παράπονο για οτι και αν γίνει για τα επόμενα πέντε χρόνια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. για το κακό έχουν φροντίσει άλλοι,τώρα ερχετε το επιστέγασμα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. μονο με βιτσα δημαρχο υπαρχουν ελπιδες να βρει ένα μπουσουλα το νησι.μακαρι να εκμεταλλευτουν οι κατοικοι αυτου του νησιου αυτή την ευκαιρια που τους δινεται

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. είδαμε και τους τεχνοκράτες ΒΙΤΣΑ Δαγκωτό

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. είναι αλήθεια βρε παιδιά ότι από Δήμαρχος, κλητήρας θέλει να γίνει?
    Δεν είναι δυνατόν! Δεν μπορεί να είναι αλήθεια!
    Δεν ταιριάζει όχι!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. μη ξεχασεις τη βραδια των αποτελεσματων να περασεις απο το εκλογικο κεντρο να απολαυσεις το αποτελεσμα

      Διαγραφή
  15. Θα γελάσει ο κάθε πικραμένος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΟΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΕΚΛΟΓΗ ΤΟΥ ΒΙΤΣΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΓΥΡΟ ΜΕ 51%.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

pdf

Πίσω στην κορυφή της σελίδας

Grab this Widget