Δευτέρα 21 Απριλίου 2014

Πρόταση κ. Ξ.Κατσίκια

Τα κοινά προβλήματα θέλουν κοινή προσπάθεια οπότε οι τρεις υποψήφιοι δήμαρχοι ας δώσουν το μήνυμα τις κοινής προσπάθειας συμμετεχωντας σε ενα κοινό ψηφοδέλτιο με επτά σύμβουλους τους καλύτερους που εχει ο καθένας.
Και σύμφωνα με τι σταυρούς θα πάρει ο καθένας από τους τρεις καταλαμβάνει και την θέση,ο πρώτος του αναπληρωτή Δημάρχου,ο δεύτερος του Αντιδημάρχου,ο τρίτος την θέση του προέδρου του Δημοτικού συμβουλίου
.Έτσι ο Δήμαρχος θα είναι θέλει δεν θέλει εκτελεστής και προωθητής των σωστών αποφάσεων του δημοτικού συμβουλίου.Να ιεραρχήσουν τα προβλήματα του νησιού σε βάθος πενταετίας με ετήσια αναθεώρηση βάση των δυνατοτήτων που θα έχει ο Δήμος.Την δημιουργία τριμελών επιτροπών για θέματα .Οικονομικά. Προσωπικού του ΔΗΜΟΥ, Υγείας,τουρισμού,ανάπτυξης,γεωργίας κτηνοτροφίας,αθλητισμού και πολιτισμού,παιδείας και εκπαίδευσης ,Έργων με επικεφαλής κάποιον δημοτικό σύμβουλο τις ειδικότητας του αντικειμένου τις επιτροπής.Και τολμώ και βάζω μερικά παραδείγματα κατά την αντίληψη μου.Π.Χ επιτροπή οικονομικών η κ ΑΝΤΩΝΑΚΗ,τουρισμού ο κ.ΓΛΥΝΙΑΣ,υγείας ο κ ΒΟΓΙΑΤΖΗΣ αθλητισμού και πολιτισμού ο κ.ΑΤΖΑΝΟΣ,ανάπτυξης ο κ.ΜΠΑΤΖΙΚΩΣΤΑΣ,προσωπικού του δημου ο κ. ΛΑΖΑΡΗΣ ,παιδείας και εκπαίδευσης ο κ.ΒΙΤΣΑΣ, γεωργίας και κτηνοτροφίας ένας αγρότης και ένας κτηνοτρόφος,έργων ο κ.ΛΑΖΑΝΔΡΕΑΣ κ.τ.λ ας μην μακρηγορώ κατά την γνώμη μου έτσι μόνο θα παραχθεί πρόγραμμα ,μελέτες, και ανάπτυξη.Αν τυχόν κάποιος νιώθει οτι αναφερόμενος στο όνομα του η κάποιος που δεν τον έχω αναφέρει τον προσβάλω δεν το έκανα επί τούτο ζητώ ταπεινά συγνώμη απλά γράφω τις σκέψεις μου χωρίς άλλον σκοπό παρά μόνο το καλό του νησιού μας .Ορίστε παιδιού λαμπρόν. .ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ

Με εκτίμηση,
ΞΕΝΟΦΩΝΤΑΣ ΚΑΤΣΙΚΙΑΣ

4 σχόλια:

  1. Ειρηναιος Π.22 Απριλίου, 2014 13:11

    Χριστός Ανέστη, Χρόνια Καλάκαι Πολλα κύριε Κατσίκια αλλά και σε ολους. Είμαι υποστηρικτής της άποψης του ενός ενιαίου ψηφοδελτίου για τις συγκεκριμένες και μόνο εκλογές και μαλιστα με 2 υποψηφίους δημάρχους που μίλησα τους το είπα. Περισσότερο υποστηρίζω το ενιαίο ψηφοδέλτιο για τον λόγο που αναφέρεται κι εσείς, ώστε δηλαδή να είναι υποψήφιοι οι <> και να αποφευχθούν....... ατυχήματα, ειδικά τώρα που ο Δήμος χρειάζεται αξιους και ικανούς.
    Έχω όμως 2 ενστάσεις στην πρόταση σας:
    Πρώτη, για φανταστείτε τι θα γίνει παρασκηνιακά μέχρι τις εκλογές αν αφήσουμε η κάλπη να κυοφορησει το τριδυμο: δήμαρχο, αντιδήμαρχο, πρόεδρο δημοτικού συμβουλίου. Θα γίνει ότι και τώρα με 3 συνδυασμούς κι ακόμη χειρότερα. Οπότε οι ρολόι πρέπει να οριστούν από τους πρωταγωνιστές εκ των προτέρων ακόμη και με κλήρωση. Επίσης αυτό που λέτε είναι άτοπο λόγω τις τρισταυριας, γιατί κάποιος μπορεί να ψηφίσει από έναν προερχόμενο από κάθε συνδυασμό.
    Δεύτερη, θεωρώ λίγους τους 21 υποψηφίους, ότανθα εκλέγουν 17. Καταλύεται η Δημοκρατία με τον 1 συνδυασμό, τουλάχιστον να υπάρχουν επιλογές, Π.χ. 3x9=27 είναι καλύτερα, άλλο 75 ή ακόμη κι 100+ κι άλλο 27.
    Εμείς ότι και να πούμε, ας τους φωτίσει το φως της Αναστάσεως για το καλύτερο του αγαπημένου μας νησιού και μετά να φωτίσει κι εμάς τι θα ψηφίσουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. δε βαρεθηκες βρε φιλε να ασχολείσαι μαυτο το θεμα? τωρα όλα εχουν παρει το δρομο τους. εσυ τι ζορι τραβας? δε μπορει κατι σε τρωει και τρώγεσαι τοσο πολύ .πεστο τουλαχιστο να το μαθουμε.φιλια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τι έγινε ρε παιδιά, παντού ανακοινώθηκαν επίσημα οι συνδυασμοί, εδώ γιατί αργούν;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΞΕΝΟΦΩΝΤΑΣ ΚΑΤΣΙΚΙΑΣ28 Απριλίου, 2014 16:44

    ΤΟ ΚΆΛΟ ΑΡΓΕΊ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

pdf

Πίσω στην κορυφή της σελίδας

Grab this Widget