Τρίτη 3 Μαρτίου 2015

ΥΠΟΒΟΛΗ ΔΗΛΩΣΕΩΝ ΕΓΓΡΑΠΤΕΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΣΤΟ ΣΤΑΔΙΟ ΤΗΣ ΚΤΗΜΑΤΟΓΡΑΦΗΣΗ Π.Ε. ΕΒΡΟΥ

Με ανακοινωσή της η Ε.Κ.Χ.Α. Α.Ε. γνωστοποίησε ότι από την ΤΡΙΤΗ 3 ΜΑΡΤΙΟΥ 2015 ξεκινά η συλλογή δηλώσεων εγγραπτέων δικαιωμάτων στο στάδιο της Κτηματογράφησης για τα ακίνητα που ανήκουν στους Προκαποδιστριακούς ΟΤΑ Δήμους στους Καλλικρατικούς Δήμους Αλεξανδρουπόλεως, Σαμοθράκης καιΣουφλίου της Περιφερειακής ενότητας Έβρου της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης.
Η προθεσμία για την υποβολή δηλώσεων για τις περιοχές αυτές αρχίζει στις 3-3-2015 και λήγει στις 2-6-2015 για τους κατοίκους της ημεδαπής και στις 2-9-2015 γιατους κατοίκους της αλλοδαπής και το Ελληνικό Δημόσιο.
Η υποβολή της δήλωσης είναι υποχρεωτική, άλλως επέρχονται οι κατά το νόμο προβλεπόμενες κυρώσεις. Η σημαντικότερη συνέπεια είναι η εμφάνιση του ακινήτου ως "αγνώστου ιδιοκτήτη'' με τελικό αποτέλεσμα να περιέλθει αυτό στην κυριότητα του Ελληνικού Δημοσίου. Από αυτό γίνεται φανερό πόσο σημαντική είναι η υποβολή δήλωσης στο στάδιο της κτηματογράφησης. Σχετικά με τις συνέπειες μη υποβολής δήλωσης μπορείτε να ενημερωθείτε από εδώ
Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε εδω: www.pliatsikaslaw.gr στην ενότητα Κτηματολόγιο.
Για ερωτήσεις και απορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο info@pliatsikaslaw.gr
Πλιάτσικας Κωνσταντίνος
Δικηγόρος - Υποψήφιος Διδάκτορας Νομικής ΑΠΘ
Κομνηνών 19, Θεσσαλονίκη ΤΚ 54624
Τηλ: 2310220377 - Φαξ: 2310272156

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

pdf

Πίσω στην κορυφή της σελίδας

Grab this Widget