Πέμπτη 16 Ιουλίου 2015

Συνάντηση Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Έβρου με την επίσημη αντιπροσωπεία της Αγίας Πετρούπολης


Συνάντηση με τα μέλη της επίσημης αντιπροσωπείας της Αγίας Πετρούπολης που επισκέπτονται την Αλεξανδρούπολη είχε σήμερα στο Νομαρχείο ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Έβρου Δημήτριος Πέτροβιτς.
Ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Έβρου καλωσόρισε εκ μέρους και του Περιφερειάρχη
Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης Γεώργιου Παυλίδη τον επικεφαλής της διοίκησης της περιοχής Βίμποργκ της Αγίας Πετρούπολης Βαλέριϊ Νικολάεβιτς Γκάρνετς, τον Αντιπρόεδρο της Επιτροπής εξωτερικών σχέσεων της Άγιας Πετρούπολης Σεργκέι Λεονίντοβιτς Μάρκοβ και λοιπά μέλη της επίσημης αντιπροσωπείας που βρίσκονται στην Αλεξανδρούπολη στο πλαίσιο των «Συναντήσεων της Αγίας Πετρούπολης στην Αλεξανδρούπολη».
Όπως δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Πέτροβιτς «Με τα μέλη της επίσημης αντιπροσωπείας της Αγίας Πετρούπολης συζητήσαμε για θέματα συνεργασίας στον πολιτισμό, στην οικονομία, στην επιχειρηματικότητα και στην εκπαίδευση, και δώσαμε την υπόσχεση να συνεχιστούν αυτές οι συναντήσεις επ’ ωφελεία των δύο περιοχών».
Στη συνάντηση συμμετείχαν ο Δήμαρχος Αλεξανδρούπολης Ευάγγελος Λαμπάκης και ο Θεματικός Περιφερειάρχης Ανάπτυξης της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης Κωνσταντίνος Εξακουστός.

Στη συνέχεια πραγματοποιήθηκαν στο ισόγειο του Νομαρχείου τα εγκαίνια της έκθεσης τριασδιάστασης (3D) φωτογραφίας Ρώσων καλλιτεχνών από την Αγία Πετρούπολη με τίτλο «Η Αγία Πετρούπολη μεγάλων διαστάσεων». Η έκθεση θα λειτουργεί από σήμερα Πέμπτη, 17 Ιουλίου, έως το Σάββατο, 18 Ιουλίου 2015, 18:00-21:00. Η είσοδος είναι ελεύθερη. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

pdf

Πίσω στην κορυφή της σελίδας

Grab this Widget