Τετάρτη 17 Ιουνίου 2015

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΕΒΡΟΥ ΣΥΡΙΖΑ (ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΔΙΔ/ΧΟΥ)

Προς διοργανωτές εκδήλωσης για
την οικονομική ενίσχυση του
Νοσοκομείου Διδυμοτείχου
(Δήμοι Β Έβρου – Μητρόπολη Δ.Ο.Σ. –
Φορείς – Σωματεία – Ενεργοί Πολίτες)
Αλεξανδρούπολη, 16/6/2015

Οι βουλευτές Έβρου ΣΥΡΙΖΑ Καΐσας Γεώργιος, Γκαρά Αναστασία και Ρίζος Δημήτριος χαιρετίζουμε την πρωτοβουλία των Δήμων, των πολιτών και φορέων βορείου Έβρου να διοργανώσουν εκδήλωση ενίσχυσης και να σταθούν αλληλέγγυοι στο Νοσοκομείο Διδυμοτείχου. Η κίνηση αυτή από τους ίδιους τους πολίτες της περιοχής δείχνει πόσο απαραίτητη
και αναγκαία είναι η ύπαρξή του και η σωστή λειτουργία του.
Εκφράζοντας τα  συναισθήματα και την επιθυμία των πολιτών θα κάνουμε ό,τι είναι δυνατόν, ώστε το Νοσοκομείο Διδυμοτείχου να ανταποκρίνεται στις ανάγκες της περιοχής, γιατί είναι από τα λίγα ιδρύματα που εξυπηρετούν τον κόσμο του βορείου Έβρου. Επί της ευκαιρίας, σας ενημερώνουμε ότι επίκειται τροπολογία για διοικητική αποσύνδεση του Νοσοκομείου Διδυμοτείχου από το Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης.
Δυστυχώς, οι βουλευτικές μας υποχρεώσεις δεν μας επιτρέπουν να είμαστε παρόντες στην εκδήλωση αυτή, όμως, θα θέλαμε να συγχαρούμε όλους τους εργαζόμενους του Νοσοκομείου Διδυμοτείχου που μέχρι τώρα με υπεράνθρωπες προσπάθειες και προσωπικές θυσίες κατάφεραν να ανταποκριθούν, παρ’ όλες τις δυσκολίες, στο έργο τους. Πράγματι, τους αξίζουν θερμά συγχαρητήρια.
Σας δηλώνουμε ότι θα προσπαθήσουμε, ώστε το Νοσοκομείο Διδυμοτείχου να είναι πρότυπο ίδρυμα υγείας και περίθαλψης στην περιοχή μας. Το αξίζουν και οι εργαζόμενοι και ο λαός του.

Με εκτίμηση,
Καΐσας Γεώργιος
Γκαρά Αναστασία

Ρίζος Δημήτριος 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

pdf

Πίσω στην κορυφή της σελίδας

Grab this Widget